Myresyre til vortebehandling

Hvis du har prøvet mange forskellige vortebehandlinger uden held, er du ikke alene.

Det kan være vanskeligt at komme af med vorter, og de har en tendens til at vende tilbage. Men der findes effektive måder til at fjerne grimme og smertefulde vorter. Behandling med Myresyre er en relativt ny behandling i håndkøb til fjernelse af vorter. Det er nemt at bruge og har vist sig at være meget effektivt ved at fjerne flere end ni ud af ti vorter. I vortebehandlingen har myresyren en udtørrende virkning, men i sig selv er den ætsende og skal derfor bruges med forsigtighed.

Brug af myresyre til fjernelse af vorter

Vorter og fodvorter kan være pinlige og påvirke din livskvalitet. Vorter er desuden smitsomme, og for at undgå at sprede smitte fra én del af kroppen til en anden eller til andre personer, bør du starte behandlingen, så snart du opdager vorten. Myresyre er et biologisk nedbrydelig, organisk virkemiddel, der kan bruges til at behandle vorter på hænder, fødder og på kroppen. Opløsningen påføres én gang om ugen. Den absorberes direkte i vorten og udtørrer den indefra og ud. Med tiden får dette kroppen til blidt at afstøde vorten. Hvis myresyre bruges korrekt, efterlader den ingen ar på huden og forårsager ikke infektioner. 

Du skal være opmærksom på, at myresyre virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. Myresyren udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

Hvem bør bruge myresyre til vorter?

Håndkøbsprodukter anbefales normalt som første skridt i behandlingen af vorter, og du behøver ikke nogen diagnose eller recept fra en læge for at bruge myresyre. Myresyre er nem at påføre og kan bruges af de fleste, også små børn med vorter. I modsætning til nogle af de andre håndkøbsprodukter, kan myresyre også bruges af diabetikere, gravide og ammende kvinder. Det er også et godt valg, når du skal behandle flere vorter på én gang.

Hvad er succesraten for myresyrebehandling af vorter?

Det har vist sig, at myresyreopløsninger er meget effektivt til fjerne vorter. I gennemsnit var der behov for 4-5 behandlinger. VorteFri er en vortebehandling, der indeholder myresyre. VorteFri PEN og VorteFri FLASKE kan fås i håndkøb på dit lokale apotek.

Du skal være opmærksom på, at myresyren virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. Myresyren udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

VorteFri FLASKE

En effektiv løsning VorteFri FLASKE er et effektivt produkt til lokal selvbehandling af vorter på hænder, fødder, albuer og knæ.

Hvilke alternativer er der til myresyrebehandling af vorter?

Hvis du vælger ikke at behandle dine vorter, vil de sandsynligvis forsvinde af sig selv. Dette kan dog vare to år eller længere, og i mellemtiden kan dine vorter sprede sig til andre del af kroppen, til familiemedlemmer og andre personer, som du kommer i kontakt med. 

Håndkøbsbehandlinger

De fleste vorter kan fjernes derhjemme med et håndkøbsprodukt som f.eks. myresyre. Andre vortebehandlinger, der kan fås i håndkøb, kan indeholde salicylsyre eller trikloreddikesyre (TCA). Det er også muligt at fryse vorterne ved hjemmebehandling med f.eks. dinitrogenoxid. Hvis du har prøvet myresyre, og dine vorter ikke er forsvundet, kan du spørge din læge til råds om behandling.

Behandlinger hos lægen

Behandling af vorter hos lægen er normalt forbeholdt de vanskeligste tilfælde, hvor behandling med håndkøbsprodukter ikke har virket, eller dine vorter er vendt tilbage. Almindelige klinikbehandlinger omfatter brænding af vorterne eller frysning af vorterne (kryoterapi). Laserbehandling og kirurgi (afskrabning) er andre behandlingsmuligheder. Selvom du normalt kan opnå hurtige resultater ved en klinikbehandling, kan det være en dyr løsning. Desuden kan klinikbehandlinger sommetider være smertefulde og efterlade ar på huden

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.