Hvad er VorteFri FLASKE?

VorteFri FLASKE er et effektivt produkt til hjemmebehandling af vorter på hænder, albuer, knæ samt fodvorter.

VorteFri FLASKE har en udtørrende virkning, der hjælper kroppen med at udtørre vorterne indefra og afstøde dem effektivt. VorteFri FLASKE er bakteriedræbende og forårsager ikke infektioner, smerter eller ardannelse, hvis behandlingen udføres korrekt.

VorteFri FLASKE  kan bruges på tynd hud, hvilket gør VorteFri FLASKE velegnet til behandling af små børn og mange vorter på én gang. VorteFri FLASKE kan også bruges af diabetikere, gravide og ammende kvinder.VorteFri FLASKE indeholder myresyre, som i flere kliniske studier har vist sig at være meget effektiv mod vorter. Et klinisk studie, hvor myresyre blev brugt i behandlingen, viste, at 9 ud af 10 behandlede var vortefri efter 12 behandlinger. I gennemsnit var der behov for 4-5 behandlinger. 

Bagfra et par som holder hinanen i handen i parken

Unik behandling af vorter

VorteFri FLASKE er en meget unik løsning til behandling af vorter.
Se vores video om, hvordan VorteFri virker.

VorteFri FLASKE skal kun anvendes én gang om ugen!

Det er meget nemt at behandle vorter med VorteFri FLASKE med den praktiske dyp-og-dup-metode, og du behøver kun at gøre det én gang om ugen.

VorteFri FLASKE absorberes direkte i vorten og efterlader ingen ar på huden. Du kan for eksempel tage ud at svømme eller tage sokker på med det samme efter påføringen. 

Vorterne behandles med en speciel vatpind, der er vedlagt i pakken. 

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri FLASKE virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri FLASKE udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

Læs mere om, hvordan du bruger VorteFri, og læs den fuldstændige vejledning inden brug her.

Vejledning om behandling med myresyre

Med det effektive middel fra VorteFri FLASKE kan du nemt behandle vorten én gang om ugen, indtil den er forsvundet.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Vortefri-flaska

VorteFri FLASKE

Læs om

Fakta om myresyre

Myresyre er en naturligt forekommende og biologisk nedbrydelig, organisk syre, der også er bakteriedræbende og har en stærk syrlig lugt. Myresyren er i sig selv ætsende og skal derfor bruges med forsigtighed, men i vortebehandlingen har den en udtørrende virkning. Myresyre kan, for eksempel, findes, hvis man forstyrrer en myretue. Myrerne sprøjter med denne syre som en del af deres forsvarssystem. Hvis du har et sår på hånden og roder rundt i myretuen, vil du opleve en stærk brændende følelse i såret. Myresyre kan også findes i meget høj koncentration i brændenælder.

Myresyre kan anvendes på mange forskellige måder, blandt andet bruges stoffet i fremstillingen af insulin i medicinalindustrien. Det bruges også i forskellige blødgørende og kløestillende kropsolier samt i behandlingen af gigtpatienter til at lindre betændelsestilstande, smerter og ledsmerter. Myresyre bruges også i ensileringen af ensilageafgrøder, så de kan holde sig om vinteren. Afgrøder til dyrefoder kan dermed opbevares hele vinteren. Mælkesyrebakterier syrner afgrøderne, hvorved de konserveres.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.