Hvad er VorteFri FREEZE excel?

VorteFri FREEZE excel er en hurtig hjemmebehandling, der effektivt fjerner vorter på hænder, arme og fødder.

Det er ofte tilstrækkeligt med kun én behandling.

Den koldeste frysebehandling til hjemmebehandling

VorteFri FREEZE excel er den første hjemmebehandling, der indeholder dinitrogenoxid (N2O), en meget kold gas. Ved hjælp af en Ultra Freeze Technology™ fryser den vorten ved -80°C, og når dermed ned til det dybeste lag af vorten.

VorteFri FREEZE excel fryser ved en meget lav temperatur (-80°C) og er derfor langt den koldeste frysebehandling til hjemmebrug. Det er påvist ved en in-vitro temperaturtest*, der omfattede flere forskellige frysebehandlinger til hjemmebrug.

Fjerner effektivt vorter

VorteFri FREEZE excel er et højteknologisk produkt, der er hurtigt og nemt at bruge. Behandlingen kan bruges til voksne og børn over 4 år. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen

Ved hjælp af en meget koldere gas (- 80°C) kan VorteFri FREEZE excel nå ned til det dybeste lag af vorten. Sammenlignet med andre produkter på markedet, er VorteFri FREEZE excel det alternativ, der fryser mest, da andre produkter til frysning af vorter når ned til max - 57°C. Kun en ekstremt temperaturer kan nå ned til hudens dybeste lag, stedet hvor de inficerede celler formerer sig og vokser til en vorte. Det unikke design af VorteFri FREEZE excel garanterer den bedste fryseydelse, så vortevirusset dræbes.

VorteFri FREEZE excel er meget effektivt – allerede efter få sekunders brug vil det være nået ind til kernen af vorten og have ødelagt den. Fryser man en vorte på hånden, skal man holde pennen mod vorten i 15 sekunder. Fryser man en fodvorte skal man holde pennen mod vorten i 40 sekunder. Kroppen vil derefter afstøde vorten sammen med hudens naturlige afskalning. Ofte forsvinder vorten efter den første behandling. Gamle eller store vorter kan derimod ofte kræve mere end én behandling, hvis der er tale om fodvorter under fodsålerne.

Gentag behandlingen, hvis hele vorten ikke forsvinder efter 14 dage. Kontakt lægen, hvis en vorte ikke forsvinder efter 3 behandlinger. Husk, at der skal gå mindst 14 dage mellem behandlingerne.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Frysning af vorter

Frysning af vorter er en af de mest almindelige og velkendte vortebehandlinger, der findes.

Vortefri FREEZE

VorteFri FREEZE excel

Læs om

Fakta om dinitrogenoxid

Dinitrogenoxid, almindeligt kendt som lattergas, nitrogen, nitro eller NOS, er en kemisk forbindelse med formlen N2O. Det er et nitrogenoxid. Ved stuetemperatur er det en farveløs, ikke-brændbar gas med en let sødlig lugt og smag. Den bruges under operationer og i tandlægeklinikker på grund af dens bedøvende og smertestillende virkninger. Den kaldes også "lattergas" på grund af dens euforiske virkning, når den indåndes, en egenskab, der har ført til dens rekreative brug som et dissociativt bedøvelsesmiddel. Den bruges også som iltningsmiddel i raketdrivmidler og i motorsport til at øge motorernes effekt. Ved forhøjede temperaturer er dinitrogenoxid et kraftfuldt iltningsmiddel i lighed med molekylær ilt.

Den er på WHO's ”Model List of Essential Medicines”, de vigtigste lægemidler, der er brug for i et sundhedssystem.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.