Hvad er VorteFri PEN?

VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling, der kun tager et par sekunder at påføre.

Produktet kan bruges af hele familien til at fjerne vorter og fodvorter på hænder, fødder, albuer og knæ. VorteFri PEN indeholder en kraftfuld myresyreopløsning og leveres i en praktisk beholder, der gør påføringen hurtig og nem. Myresyren i pennen trænger ind i vorten og tørrer den ud, hvilket får kroppen til at afstøde vorten.

Pennen indeholder nok syre til ca. 30 behandlinger. Intet virus kan overleve i syren, og derfor kan flere familiemedlemmer bruge pennen på samme tid. Men hvis du har to eller flere vorter, der kræver behandling, anbefaler vi dig at bruge VorteFri på flaske, hvor en enkelt dosering er nok til behandling af op til 5 vorter.

Kraftfuld vortepen

VorteFri PEN giver ingen infektioner, smerter eller ar, når man bruger den korrekt. Fordi pennen kan bruges på tynd hud, er den velegnet til små børn. Reducér doseringen og gentag behandlingen mindre hyppigt ved behandling af vorter på tynd hud, for eksempel hos børn og på overfladen af hånden.

VorteFri PEN kan også bruges af diabetikere og gravide og ammende kvinder. Produktet er også anvendes til behandling af flere vorter på én gang.

Myresyre, som er det aktive stof i VorteFri PEN, har i flere kliniske studier vist sig at være meget effektivt til behandling af vorter.

Pige i sin fars favn hjemme på lys baggrund

VorteFri PEN skal kun anvendes én gang om ugen

Den ergonomiske VorteFri PEN er designet til at fjerne vorter nemt og præcist. Pennen påfører automatisk den rigtige dosis, når spidsen trykkes ind mod vorten. Det tager kun et par sekunder én gang om ugen at bruge VorteFri PEN.

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri PEN virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri PEN udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

Er VorteFri PEN tør?

Hemmeligheden ved VorteFri PEN er, at der kun skal en meget lille mængde af opløsningen til for at virke.
Spidsen af VorteFri PEN er konstrueret, så den er let fugtig, men aldrig våd. Tjek om pennen er fugtig ved at trykke spidsen af pennen mod et stykke papir før behandlingen. 

VorteFri FLASKE

En effektiv løsning VorteFri FLASKE er et effektivt produkt til lokal selvbehandling af vorter på hænder, fødder, albuer og knæ.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri FREEZE

Læs om

Fakta om myresyre

Myresyre er en bakteriedræbende, biologisk nedbrydelig, organisk syre, der er farveløs, men har en stærk irriterende lugt. Syren er ætsende, men bruges primært til behandling af vorter, fordi den udtørrer vorten fra roden og op. I naturen kan myresyre findes i meget høje koncentrationer i brændenælder. Myrer udskiller også myresyre, når de føler sig truet. Hvis du for eksempel har et sår på hånden og roder rundt i en myretue, vil du opleve en stærk brændende fornemmelse i såret.

Myresyre bruges til mange forskellige formål. Stoffet bliver blandt andet brugt i medicinalindustrien i fremstillingen af insulin. Det bruges også i forskellige blødgørende og kløestillende kropsolier samt i behandlingen af gigtpatienter til at lindre betændelsestilstande, smerter og ledsmerter. Myresyre bruges også i ensileringen af ensilageafgrøder, så de kan holde sig om vinteren.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.