Ofte stillede spørgsmål om VorteFri FLASKE

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål om VorteFri FLASKE

 • Kan VorteFri FLASKE bruges til alle typer af vorter?

  VorteFri FLASKE kan bruges til at behandle vorter og fodvorter på hænder, fødder, albuer og knæ. VorteFri FLASKE må ikke bruges til behandling af, vandvorter, kønsvorter eller ansigtsvorter.

 • Hvad indeholder VorteFri FLASKE?

  Myresyre, vand, glycerol og citronolie.

  Myresyre er en organisk syre i lighed med smørsyre og eddikesyre. Syren er naturligt forekommende og biologisk nedbrydelig. Da myresyre er ætsende, bør du være opmærksom på, at produktet skal anvendes med stor forsigtighed. Ved behandling af børn bør behandlingen altid foretages af en voksen. Flasken skal stå på en rustfri ståloverflade eller lignende for at undgå beskadigelser af malede overflader, tekstiler osv., hvis flasken skulle vælte. Låget skal skrues ordentligt på efter brugen. Læs mere om myresyre.

 • Hvordan virker VorteFri FLASKE?

  VorteFri FLASKE hjælper kroppen med at udtørre vorterne, så de kan afstødes uden at efterlade ar. VorteFri FLASKE er en farveløs opløsning, som man påfører vorten regelmæssigt med en vatpind, én gang om ugen. Du kan hjælpe behandlingen på vej ved at fjerne tør hud mellem behandlingerne. VorteFri FLASKE efterlader ingen ar på huden og er ikke klæbrig. Produktet bør ikke kombineres med andre vortemidler.
  Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri FLASKE virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri FLASKE udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

 • Hvor ofte skal jeg bruge VorteFri FLASKE?

  De bedste resultater kommer ved brug én gang om ugen. Ved behandling af vorter på tynd hud kan det sommetider være tilstrækkeligt med en mindre mængde. Tør overskydende opløsning af på et stykke papir inden behandlingen. Gentag behandlingen mindre hyppigt, som f.eks. hver 2. eller 3. uge. En gammel eller stor vorte hos voksne kan efter 4-5 behandlinger behandles hver 5. dag, hvis huden ikke er irriteret. Pas på ikke at overdosere. Behandlingen virker ikke hurtigere af den grund, og huden kan blive irriteret og øm.

 • Skal jeg sætte et plaster på, når jeg bruger VorteFri FLASKE?

  Nej, du bør ikke sætte et plaster på, da det kan forårsage ømhed eller hudskader.

 • Smitter mine vorter, mens jeg er i behandling med VorteFri FLASKE?

  Ja, dine vorter smitter, selvom du er i behandling med VorteFri FLASKE. Det anbefales derfor, at du bruger badesandaler, når du går i bad, og tager en sok på, når du er i svømmehallen. Du må ikke tildække vorterne med plaster.

 • Vil mine vorter forsvinde med VorteFri FLASKE?

  Ja, de fleste vorter forsvinder. De fleste vorter vil forsvinde efter 5-15 behandlinger, men gennemsnitligt efter fem behandlinger.

  Et svækket immunsystem og visse lægemidler kan dog påvirke resultatet.

 • Hvor lang tid tager det at komme af med vorterne?

  Det varierer, men de fleste vorter forsvinder efter ca. 5-15 behandlinger (én behandling pr. uge). Denne proces kan ske hurtigere for nogle vorter, mens andre vorter kan tage længere tid om at forsvinde.

  Du bør fortsætte behandlingen, indtil vorten er helt forsvundet. Der må ikke være synlige sorte prikker (blodkapillærer) i vorten. Vorter er forårsaget af vira – der findes mange forskellige typer, og længden af den krævede behandling afhænger af vortetypen, hvor vorten sidder på kroppen, og hvor længe du har haft den. Det er normalt nemmere at fjerne vorter hos børn.

  Én flaske rækker til ca. 30 behandlinger. Dyp en vatpind i opløsningen, og et dyp vil være nok til behandling af 1-5 vorter.

 • Kan VorteFri FLASKE bruges til små børn?

  Produktet kan bruges til små børn. Kontakt dog lægen eller apotekspersonalet, før du behandler små børn. Læs mere om, hvordan du behandler børn under fire år. Det er meget vigtigt kun at bruge en lillebitte mængde VorteFri FLASKE og aldrig mere end én gang om ugen. Det er vigtigt aldrig at overskride den anførte dosis – produktet er effektivt selv om der kun skal påføres en lille mængde. Hvis barnet sutter på fingrene, kan du vaske barnets hænder umiddelbart efter behandlingen.

 • Kan gravide og ammende kvinder og diabetikere bruge VorteFri FLASKE?

  Der er ingen kendte risici i forbindelse med graviditet og amning. Diabetikere bør kun bruge VorteFri FLASKE på rask hud, der ikke er påvirket af diabetes-relaterede lidelser. Vær forsigtig. Den anførte mængde må ikke overskrides. Kontakt altid en læge, hvis der opstår nogen komplikationer.

 • Gør det ondt at bruge VorteFri FLASKE?

  Nej, ikke hvis det bruges korrekt, hvilket gør VorteFri FLASKE velegnet til børn. Vorten kan sommetider svie lidt. Kom lidt koldt vand på vorten, hvis dette er generende. Brug ikke mere af produktet, før det er tid til næste behandling. VorteFri FLASKE indeholder en ætsende syre og må ikke bruges på irriteret eller revnet/øm hud, da det kan svie. Overskridelse af den anførte dosis kan også medføre gener. I så fald skal behandlingen stoppes i én eller to uger for at lade huden få ro. Se vejledningen. Fjern huden oven på vorten, hvis den føles øm – det vil lette trykket.

VorteFri FLASKE

En effektiv løsning VorteFri FLASKE er et effektivt produkt til lokal selvbehandling af vorter på hænder, fødder, albuer og knæ.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Vortefri-flaska

VorteFri FLASKE

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.