Frysning af vorter

Frysning af vorter er en af de mest almindelige og velkendte vortebehandlinger, der findes.

Du kan vælge at fryse vorterne væk derhjemme eller få det gjort hos lægen. Hos lægen bruges en meget lav temperatur til at fryse vorten eller fodvorten. Læger og hudlæger bruger nemlig flydende kvælstof til at fryse vorten og derfor er temperaturen på omkring -190° C.

Den traditionelle frysebehandling i håndkøb indeholder en blanding af dimethylether og propan, og den fryser vortevævet til omkring - 50° C. Den nye VorteFri FREEZE excel er den første frysebehandling i håndkøb, der fryser vorten ved -80° C – den indeholder dinitrogenoxid, som er koldt nok til at dræbe vortecellerne.

Dreng som far undersogt sin fod hos lagen

Frysning af vorter – håndkøb eller hos lægen?

Hvis du har prøvet med hjemmebehandling, som ikke virker, kan du overveje at få dine vorter frosset væk hos din læge eller på et hospital. Frysebehandling med flydende kvælstof har været brugt i mange år af hudlæger og læger med skiftende succes. Din læge eller hudlæge vil måske anbefale lægebehandling hvis:

  • du har haft en vorte i flere år.
  • du har prøvet en række forskellige vortebehandlinger, og de har ikke haft den ønskede virkning.
  • din vorte volder dig mange smerter.
  • du har mange vorter på kroppen.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri FREEZE excel

En hurtig hjemmebehandling. VorteFri FREEZE excel er en hurtig håndkøbsprodukt, der effektivt fjerner vorter på hænder, arme og fødder.

Hvilke alternativer er der til frysebehandling af vorter?

Salicylsyre har traditionelt været den mest almindelige hjemmebehandling af vorter. Men en ny type håndkøbsprodukt med myresyre har vist sig meget effektivt, fordi det fjerner ni ud af ti vorter. VorteFri PEN og VorteFri FLASKE indeholder myresyre og kan bruges af hele familien – også børn under fire år, diabetikere og kvinder, som er gravide eller ammer.
Hvis du ikke kan fjerne din vorter med et håndkøbsmiddel, er de andre behandlingsmuligheder hos lægen f.eks. brænding af vorter, laserbehandling og kirurgi.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.