Ofte stillede spørgsmål om VorteFri FREEZE excel

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål om VorteFri FREEZE excel

 • Hvornår må jeg ikke bruge VorteFri FREEZE excel?

  • På en blødende vorte
  • Til børn under 4 år
  • I ansigtet, lysken, hovedbunden eller slimhinder
  • Til gravide eller ammende kvinder
  • Til diabetikere eller personer med kredsløbsproblemer eller blodstørkningsproblemer
  • På sund hud (uden vorter) eller på hud, der er følsom, tynd, irriteret, kløende, inficeret eller rød
  • På vandvorter (molluscum contagiosum) eller på andre blærer eller vabler

  Hvis du ikke er sikker på, at udvæksten er en almindelig vorte. Prøv ikke på at fjerne modermærker, skønhedspletter, nyligt opståede vaskulariserede og uregelmæssige udvækster eller noget, der muligvis kan være hudkræft (melanomer), med VorteFri FREEZE excel.

 • Hvad er VorteFri FREEZE excel?

  VorteFri FREEZE excel er en hurtig hjemmebehandling, der effektivt fjerner vorter på hænder, arme og fødder. Det er den første håndkøbsprodukt, der indeholder dinitrogenoxid, en meget kold gas. Ved hjælp af en "Ultra Freeze Technology™" fryser den vorten ved -80° C og når ned til det dybeste lag af vorten. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen.

 • Hvad indeholder VorteFri FREEZE excel?

  VorteFri FREEZE excel indeholder dinitrogenoxid (N2O), som fryser vorten ved -80 °C.

 • Hvordan virker VorteFri FREEZE excel?

  VorteFri FREEZE excel er en revolutionerende Ultra Freeze Technology™ til at behandle vorter i hjemmet. Det er den første hjemmebehandling, der indeholder dinitrogenoxid (N2O), som fryser vorten ved -80 °C. Kun disse ekstremt lave temperaturer kan nå ned til hudens dybeste lag, stedet hvor de inficerede celler formerer sig og vokser til en vorte. Det unikke design af VorteFri FREEZE excel garanterer den bedste fryseydelse, lige så længe det er nødvendigt for at fryse og dræbe de HPV-inficerede hudceller.

 • Hvordan bruges VorteFri FREEZE excel

  For at opnå de bedste resultater er det meget vigtigt at følge vejledningerne og læse brugsanvisningen omhyggeligt inden brugen.

 • Hvor mange behandlinger kræves der for at fjerne en vorte?

  VorteFri FREEZE excel er meget effektivt – efter blot nogle få sekunders brug vil opløsningen være nået ind til roden af vorten og have ødelagt den. Vorten vil falde af sammen med hudens naturlige afskalning. I de fleste tilfælde forsvinder vorten efter den første behandling. Gamle eller store vorter kan kræve mere end én behandling, især hvis de sidder på fødderne. Kontakt lægen, hvis en vorte ikke forsvinder efter 3 behandlinger. Husk, at der skal gå mindst 14 dage mellem behandlingerne. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen

 • Er det nødvendigt at gentage behandlingen?

  VorteFri FREEZE excel er meget effektivt – efter blot nogle få sekunders brug vil opløsningen være nået ind til kernen af vorten og have ødelagt den på grund af den lave temperatur. Det vil normalt være tilstrækkeligt med én behandling. Gamle eller store vorter kan kræve mere end én behandling, især hvis de sidder under fodsålerne. Gentag behandlingen, hvis vorten eller en del af den ikke forsvinder efter 14 dage. Kontakt lægen, hvis en vorte ikke forsvinder efter 3 behandlinger.

 • Min vorte er ikke forsvundet 14 dage efter behandlingen. Hvad skal jeg gøre nu?

  Hvis vorten ikke er forsvundet i løbet af 14 dage, skal behandlingen gentages. Hvis du har vorter, der sidder tæt på hinanden på fingrene, fødderne eller tæerne, skal du behandle hver enkelt vorte for sig. Vent 14 dage, før du behandler den næste vorte. Kontakt lægen, hvis en vorte ikke forsvinder efter 3 behandlinger. Husk, at der skal gå mindst 14 dage mellem behandlingerne. 

 • Hvor lang tid tager det, før min vorte forsvinder?

  VorteFri FREEZE excel er meget effektiv – efter blot nogle få sekunders brug vil opløsningen være nået ind til roden af vorten og have ødelagt den. Vorten vil falde af sammen med hudens naturlige afskalning. Den behandlede vorte vil langsomt forsvinde af sig selv efter 10 til 14 dage. Det kan dog tage længere tid, før huden er helet fuldstændigt.

 • Er det sikkert at bruge VorteFri FREEZE excel?

  Ja, VorteFri FREEZE excel ødelægger alle vortecelle. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen. VorteFri FREEZE excel skal bruges af en voksen ved behandling af vorter hos børn. Læs altid vejledningen omhyggeligt inden brugen.

 • Kan VorteFri FREEZE excel bruges til vorter hos børn?

  VorteFri FREEZE excel kan bruges til børn over 4 år. Eftersom frysningen af vorter kan være lettere smertefuld, anbefaler vi dog, at man i stedet vælger VorteFri FALSKE eller VorteFri PEN til behandling af vorter hos børn. VorteFri FREEZE excel skal bruges af en voksen ved behandling af vorter hos børn.

 • Kan gravide eller ammende kvinder bruge VorteFri FREEZE excel?

  Vi fraråder det, da der ikke er gennemført specifik forskning på området

 • Kan en diabetiker bruge VorteFri FREEZE excel?

  Nej, VorteFri FREEZE excel bør ikke anvendes af personer med diabetes og/eller kredsløbsproblemer eller blodstørkningsproblemer.

 • Kan jeg bruge VorteFri FREEZE excel i kombination med andre lægemidler?

  Der er ingen kendte interaktioner mellem VorteFri FREEZE excel og andre lægemidler. Vi anbefaler, at du kontakter din læge eller apotekspersonalet, hvis du har yderligere spørgsmål om kombination af VorteFri FREEZE excel med andre lægemidler.

 • Gør behandlingen med VorteFri FREEZE excel ondt?

  VorteFri FREEZE excel medfører en snurrende fornemmelse, og huden kan føles øm. Disse symptomer vil normalt forsvinde i løbet af nogle få timer. Umiddelbart efter behandlingen bliver det behandlede område hvidt. Efter et lille stykke tid får huden igen sin normale farve, og vorten vil se rød ud. I løbet af nogle få minutter og op til flere dage efter frysebehandlingen kan der dannes en vable, som undertiden er fyldt med blod. Dette er et helt normalt resultat af frysebehandlingen og viser normalt, at behandlingen var vellykket. Lad være med at punktere vablen. Beskyt den om nødvendigt med en steril forbinding eller desinficér den korrekt, hvis den er bristet.

  Den behandlede vorte vil langsomt forsvinde efter 10 til 14 dage. Det kan dog tage længere tid, før huden er helet fuldstændigt.

  Hvis vorten sidder på fodsålen, kan det føles smertefuldt at gå på den. Sæt et rundt ligtorneplaster på området for at mindske smerten.

  Undgå at pille i det behandlede område og prøv ikke på at trække vorten af!

  Hold det behandlede område rent og desinficér det om nødvendigt.

  Du må gerne gå i bad eller tage brusebad umiddelbart efter behandlingen.

 • Hvad gør jeg, hvis produktet er tomt eller brudt?

  Hvis du ikke kan se frost eller isdamp efter aktiveringen (trin 1), er produktet løbet tør for gas - brug en ny VorteFri FREEZE excel.

  Hvis du hører en vedvarende, hvislende lyd, efter du har aktiveret produktet, og al gassen løber ud, er produktet brudt. Prøv ikke på at åbne eller reparere produktet selv, også selv om du tror det er tomt, men aflever produktet på apoteket.

 • Skal jeg deaktivere produktet, efter jeg har aktiveret produktet og afsluttet en behandling med VorteFri FREEZE excel?

  Nej, du skal blot sætte hætten på og opbevare produktet i køleskabet.

 • Hvorfor skal jeg opbevare VorteFri FREEZE excel i køleskabet?

  Det forlænger produktets levetid og øger antallet af brugbare doser. Produktet må ikke opbevares i fryseren.

 • Hvornår er frysebehandling mod vorter mest effektiv?

  • Temperatur, jo koldere, jo bedre
  • Præcis kontakttid på vorten

   Læs mere om frysning til behandling af vorter.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri FREEZE excel

En hurtig hjemmebehandling. VorteFri FREEZE excel er en hurtig håndkøbsprodukt, der effektivt fjerner vorter på hænder, arme og fødder.

Vortefri FREEZE

VorteFri FREEZE excel

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.