Ofte stillede spørgsmål om VorteFri PEN

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål om VorteFri PEN

 • Kan VorteFri PEN bruges til alle typer af vorter?

  VorteFri PEN kan bruges til at behandle vorter og fodvorter på hænder, fødder, albuer og knæ. VorteFri PEN må ikke bruges til behandling af vandvorter, kønsvorter eller ansigtsvorter.

 • Hvad indeholder VorteFri PEN?

  Myresyre, vand, glycerol og citronolie.

 • Hvordan virker VorteFri PEN?

  VorteFri PEN er en effektiv behandling til at fjerne vorter og fodvorter. Produktet bruges til behandling af vorter på hænder, fødder, albuer og knæ hos både børn og voksne. Den unikke formel i VorteFri PEN hjælper kroppen med at udtørre vorter og afstøde dem. VorteFri PEN absorberes direkte i vorten, og opløsningen efterlader ingen ar på huden. Du kan for eksempel tage sokker på eller tage et bad umiddelbart efter påføringen.
  Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri PEN virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri PEN udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

 • Er det muligt at brække VorteFri PEN og / eller fjerne spidsen?

  Nej, konstruktionen af VorteFri PEN er testet omhyggeligt, og den er svær at brække. Den kan kun brækkes af, hvis du gør det med vilje.Det er heller ikke muligt at fjerne spidsen.

 • Er det nemt at bruge VorteFri PEN?

  Ja, tag blot den børnesikrede hætte af og tryk spidsen af pennen let mod vorten i ét sekund og gentag én gang. Gentag behandlingen regelmæssigt én gang om ugen, indtil vorten/fodvorten er helt forsvundet. Pas på ikke at ramme huden rundt om vorten med VorteFri.

 • Giver VorteFri PEN en nem påføring?

  Ja, pennen har et trekantformet greb, der giver en ergonomisk og stabil påføring. Spidsens form giver en præcis og nem påføring

 • Er det sikkert at bruge VorteFri PEN?

  Ja, det er sikkert at bruge VorteFri PEN. Den præcise applikator giver en sikker påføring, og selve pennen har en konstruktion af højeste kvalitet. Den præcise applikator giver en sikker påføring, og den unikke absorberende spids bevarer sin fugtighed til påføring på flere vorter. VorteFri PEN er et CE-mærket medicinteknisk produkt, der er biologisk nedbrydeligt.

 • Har VorteFri PEN en børnesikret hætte?

  Ja. Den børnesikrede hætte hindrer, at børn ved et uheld kommer i kontakt med pennens indholdsstoffer. Låget kan lukkes i en hvilken som helst position. For at åbne VorteFri PEN skal hætten først drejes, indtil den orange strip er på linje med den lille fordybning i hætten. Når de er på linje, kan hætten trækkes sikkert af pennen med en let kraft.

 • Hvorfor ser spidsen på VorteFri PEN tør ud?

  Hemmeligheden ved VorteFri PEN er, at der kun skal en meget lille mængde af opløsningen til for at virke.

  Spidsen af VorteFri PEN er konstrueret, så den er let fugtig, men aldrig våd.
  Hvis du trykker spidsen af pennen mod et stykke papir før behandlingen, vil du se en våd plet på papiret. Opbevar altid VorteFri PEN i lodret stilling med spidsen nedad.

 • Kan VorteFri PEN bruges til små børn?

  Ja, børn under 4 år kan behandles med VorteFri PEN, men bør tilses af en læge inden behandlingen. Det er især vigtigt at reducere dosis til børn under 4 år. Læs vejledningen omhyggeligt inden brugen.

  Læs vejledningen omhyggeligt inden brugen.

 • Kan gravide og ammende kvinder og diabetikere bruge VorteFri PEN?

  Der er ingen kendte risici i forbindelse med graviditet eller amning. Diabetikere bør kun bruge VorteFri PEN på rask hud, der ikke er påvirket af diabetes-relaterede lidelser. Vær forsigtig. Den anførte mængde må ikke overskrides. Kontakt altid din læge, hvis der opstår nogen komplikationer.

 • Gør behandlingen med VorteFri PEN ondt?

  Nej, behandlingen gør ikke ondt, når produktet bruges korrekt og i henhold til brugsanvisningen. VorteFri PEN indeholder myresyre, der har en udtørrende virkning i behandlingen af vorter. Myresyre i sig selv er dog ætsende og skal behandles med ekstra forsigtighed. Hvis opløsningen kommer i kontakt med huden rundt om vorten, kan huden blive beskadiget. Hvis det brænder eller svier under behandlingen, skal vorten/fodvorten skylles med koldt vand, og der må ikke påføres mere opløsning. Den er allerede trængt ind i vorten/fodvorten. Sæt aldrig plaster på vorten under behandlingen med VorteFri PEN.

 • Kan VorteFri PEN bruges til at behandle flere vorter/fodvorter på samme tid?

  Ja.

 • Kan man dele VorteFri PEN med andre?

  Intet virus kan overleve i syren, og derfor kan flere familiemedlemmer bruge pennen på samme tid. Men hvis du har to eller flere vorter, der kræver behandling, anbefaler vi dig at bruge VorteFri på flaske, hvor en enkelt dosering er nok til behandling af op til 5 vorter.

 • Kan en vorte eller fodvorte vende tilbage efter en vellykket behandling?

  Eftersom vorter er forårsaget af virus, kan alle få vorter eller blive smittet igen, og hele 10 % af befolkningen er smittet. Men en vorte eller fodvorte, der er blevet behandlet vellykket med VorteFri, vil være fjernet permanent.

 • Smitter mine vorter, mens jeg er i behandling med VorteFri PEN?

  Ja, dine vorter smitter, selvom du er i behandling med VorteFri PEN. Det anbefales derfor, at du bruger badesandaler, når du går i bad, og tager en sok på, når du er i svømmehallen. Du må ikke tildække vorterne med plaster.

 • Hvordan virker myresyre sammenlignet med andre syrer?

  I behandlingen af vorter virker myresyre anderledes end alle andre syrer. Opløsningen i VorteFri PEN trænger dybt ind i vorten og udtørrer hele vorten effektivt indefra, og kroppen afstøder derfor vorten.

  Myresyre = Dyb udtørrende virkning

  Salicylsyre = Afskallende virkning

  Trikloreddikesyre = Afskallende virkning

  Monochloreddikesyre = Afskallende virkning

 • Er der andre sikkerhedsforanstaltninger?

  Behandlingen gør ikke ondt, når produktet bruges korrekt og i henhold til vejledningen. Myresyre er dog i sig selv ætsende og skal behandles med ekstra forsigtighed. Det er meget vigtigt ikke at lade opløsningen komme i kontakt med huden rundt om vorten – da den kan beskadige huden.

  Hvis det brænder eller svier under behandlingen, skal vorten/fodvorten skylles med koldt vand, og der må ikke påføres mere opløsning. Det er også meget vigtigt, at man aldrig sætter plaster på vorten under behandlingen med VorteFri. Virkningen kan blive for stærk, og huden kan blive beskadiget.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri PEN

En effektiv vortebehandling med præcis påføring. VorteFri PEN er en effektiv vortebehandling, der kun tager nogle få sekunder at påføre, og som er velegnet til vorter, der kræver præcis påføring.

Vortefri pen

VorteFri PEN

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.