Husråd mod vorter

Naturmidler mod vorter og fodvorter har mange fortalere og noget tyder på, at nogle af disse husråd måske virker. Men der findes meget få videnskabelige studier til at underbygge disse påstande, og eftersom mange vorter forsvinder af sig selv, er det svært at vide, om et husråd virker – eller om det er tiden, der får vorterne til at forsvinde. Nogle af de mere populære husråd er påføring af bananskræl eller æblecidereddike.

Naturmidler som vortebehandling

Der findes mange former for husråd mod vorter. Nogle af de mest kendte er hvidløg, æblecidereddike, bananskræller og olieholdige planter og urter. Fælles for dem alle er, at man smører vorten ind en til to gange om dagen, og dækker den til med et plaster. Dette fortsættes indtil vorten forsvinder. Derudover er der også nogen, som anvender gaffatape til vortebehandling.

Vorter på hænder og fingre

Hvad er årsagerne til og symptomerne på og behandlingerne af vorter på hænder og fingre?

Frysning af vorter

Frysning af vorter er en af de mest almindelige og velkendte vortebehandlinger, der findes.

Håndkøbsprodukter til vortebehandling

Hvis du prøvet et husråd mod vorter uden større held, kan du på dit lokale apotek få flere forskellige håndkøbsprodukter til at fjerne vorter. Et produkt, som har vist sig at kunne fjerne ni ud af ti vorter er midler med myresyre, en biologisk nedbrydelig, organisk forbindelse, der kan bruges til at behandle vorter på hænder, fødder, albuer og knæ. VorteFri PEN og VorteFri FLASKE, som indeholder myresyre, er nem at bruge, da produktet kun skal påføres én gang om ugen. Det absorberes direkte i vorten og udtørrer den indefra og ud. Hvis myresyre bruges korrekt, efterlader den ingen ar på huden og forårsager ikke infektioner. Vorter behandlet med VorteFri forsvinder typisk efter 5-15 behandlinger. Du kan også fryse vorter med f.eks. VorteFri FREEZE excel, som indeholder dinitrogenoxid, der er den koldeste gas til hjemmebehandling. 

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.