Historien om Vortefri

Astrid, fodterapeuten som blev træt af vorter og opdagede sit eget vortefjernemiddel.

For omkring 20 år siden fik Astrid Agholme, som er medicinsk fodterapeut i Sverige, en idé, som førte til opdagelsen af et nyt middel til behandling af vorter.

Astrid Agholme, medicinsk fodterapeut, tog patent på produktet VorteFri og fik det CE-mærket som medicinteknisk produkt. VorteFri sælges nu i flere europæiske lande. 

Vorter er et stort problem for rigtig mange mennesker, og dem, der lider af vorter, henvises til en fodbehandlingsklinik eller til at finde produkter til hjemmebehandling. Ligesom Astrid, er mange fodterapeuter frustrerede over besværlige vorter, der ikke vil gå væk. 

Set bagfra en kvinde med en har

VorteFri - inspireret af en patient

Inspireret af én af sine patienter fik Astrid idéen til at udvikle en anden type vortemiddel en dem, der allerede fandtes på markedet. Patienten havde nemlig en besværlig fodvorte, som ikke forsvandt.

Astrid gennemgik alle kendte metoder, men fandt ikke nogen, som virkede tilfredsstillende. Astrid indså, at hun måtte tænke i nye baner. Hun fik en ide og udviklede sit eget vortemiddel. Næste gang patienten kom i klinikken prøvede han den nye behandling, og 14 dage senere var vorten begyndt at skrumpe. Efter et par behandlinger mere var vorten helt væk – og den er ikke kommet tilbage.

Siden da har Astrid behandlet tusindvis af patienter og har brugt VorteFri til at fjerne omkring 60.000 vorter i sin klinik. 

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Vortefri-flaska

VorteFri FLASKE

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.