Vortebehandling med VorteFri FLASKE

Behandling af vorter med VorteFri FLASKE er meget nemt med den praktiske dyp-og-dup-metode.

VorteFri FLASKE absorberes direkte i vorten og efterlader ingen ar på huden. Du kan for eksempel tage sokker på eller tage et bad umiddelbart efter du har behandlet. VorteFri FLASKE er bakteriedræbende og forårsager ikke ar eller infektioner, hvis det bruges korrekt.

Loading the player...

Sådan bruges VorteFri FLASKE

Vorterne behandles med en speciel vatpind, der er vedlagt i pakken 

VorteFri FLASKE kan bruges på hænder, fødder, albuer og knæ

Dette billede viser, hvor på kroppen VorteFri FLASKE kan bruges.

VorteFri FLASKE kan bruges til behandling af vorter på hænder og fødder og på kroppen (f.eks. albuer og knæ). Sørg for, at der ikke er alt for meget opløsning på vatpinden. Der skal kun en lille mængde af opløsningen til for at virke. Vær især omhyggelig ved behandling af steder med tynd hud, for eksempel hos børn og oven på håndryggen. Du kan gøre det ved at tørre overskydende opløsning fra vatpinden af på en klud eller et stykke papir inden behandlingen.

VorteFri FLASKE er børnevenligt

VorteFri FLASKE er nemt at bruge og gør ikke ondt, hvis det bruges korrekt. Opløsningen tørrer med det samme, og dit barn kan derfor tage sokker på, fortsætte med at lege eller endog gå i bad eller tage en svømmetur umiddelbart efter behandlingen. Selve behandlingen giver stort set ingen stress eller afbrydelser af dagen for dig eller dit barn.

Vortebehandling af børn under 4 år

Efter aftale med din egen læge eller børnelæge kan VorteFri FLASKE også bruges til børn under 4 år. I disse tilfælde er det vigtigt, at doseringen tilpasses. Læs mere om behandlingen af børn under 4 år.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Instruktionsvideo

Se instruktionsvideoen for at få mere at vide om at fjerne vorter med VorteFri FLASKE.

Vortefri-flaska

VorteFri FLASKE

Læs om

Vortebehandling af diabetikere

Diabetikere bør kun bruge VorteFri på vorter på sund hud (ubeskadiget og upåvirket af sukkersyge) og med ekstra forsigtighed. I tilfælde af problemer skal du altid kontakte din læge/sygeplejerske eller en fodspecialist.

“Dyp-og-dup” – kun én gang om ugen

Du behøver kun at bruge VorteFri én gang om ugen, indtil vorten forsvinder. Dyp-og-dup-princippet gør det nemmere at regulere doseringen og mængden af opløsning. Du kan behandle flere vorter i én behandling. Læs den fuldstændige brugsanvisning her.

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri FLASKE virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri FLASKE udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

Vorter smitter under behandling

Bemærk, at dine vorter stadig smitter, selvom du er i behandling med VorteFri FLASKE. Det anbefales derfor, at du bruger badesandaler, når du går i bad, og tager en sok på, når du er i svømmehallen. Du må ikke tildække vorterne med plaster.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.