VorteFri FLASKE til vortebehandling af børn under 4 år

Børn under 4 år kan behandles med VorteFri FLASKE, men kontrollér altid, at det virkelig er en vorte og ikke en anden type hudforandring. Kontakt din egen læge eller børnelæge inden behandlingen. Børn bør altid behandles af en voksen. Følg altid brugsanvisningen omhyggeligt, da opløsningen er ætsende. Download den fuldstændige brugsanvisning her.

Vejledning

Små børn har blød, tynd hud. Derfor er det særligt vigtigt at reducere doseringen og bruge meget små mængder af VorteFri på vorter hos børn. Ét dyp i opløsningen er nok til behandling af flere vorter. 

Følg blot disse simple trin:

  • 1. Dyp den medfølgende vatpind i VorteFri. 
    Stryg forsigtigt vatpinden af mod flaskens kant. Vatpinden skal være let fugtig. 

  • 2. Tør altid overskydende opløsning af på en klud eller et stykke papir, inden du dupper vorten let i 1 sekund. Gentag 1-2 gange. Vær forsigtig med ikke at berøre huden rundt om vorten.

  • 3. Gentag behandlingen mindre hyppigt end når du behandler voksne, som f.eks. hver 2. eller 3. uge.
    Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri FLASKE virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri FLASKE udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.


Hvis barnet sutter på fingrene, hvor vorten sidder, må hænderne gerne vaskes efter behandlingen, da VorteFri trænger ind øjeblikkeligt.

Hvis det brænder eller svier under behandlingen, skal vorten skylles med koldt vand. Påfør ikke mere opløsning. Den er allerede trængt ind i vorten.

Vorterne forsvinder normalt efter 2-3 behandlinger.

Vejledning om behandling med myresyre

Med det effektive middel fra VorteFri FLASKE kan du nemt behandle vorten én gang om ugen, indtil den er forsvundet.

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Vortefri-flaska

VorteFri FLASKE

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.