VorteFri FREEZE til børn

VorteFri FREEZE er en hurtig hjemmebehandling, der effektivt fjerner fodvorter og vorter på hænder og arme. Behandlingen kan bruges til voksne og børn over 4 år. Det er ofte kun nødvendigt med én behandling. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen.

Børn over 4 år kan behandles med VorteFri FREEZE, men kontrollér altid, at det virkelig er en vorte. Vær opmærksom på, at frysebehandling af vorter og fodvorter kan føles lettere smertefuld og ubehagelig for små børn. Som alternativ behandling kan vi anbefale VorteFri FLASKE eller VorteFri PEN. Disse produkter er ligeså effektive, men kan dog kræve lidt flere behandlinger.

VorteFri FREEZE ødelægger alle vorteceller uden yderligere ubehag eller risiko. VorteFri FREEZE skal altid bruges af en voksen ved behandling af vorter hos børn. Læs altid brugsanvisningen omhyggeligt inden brug. Du kan downloade den fuldstændige brugsanvisning her.

Efter brugen af VorteFri FREEZE

VorteFri FREEZE giver en snurrende fornemmelse, og huden kan føles øm. Disse symptomer vil normalt forsvinde i løbet af nogle få timer. Umiddelbart efter behandlingen bliver det behandlede område hvidt. Efter et lille stykke tid får huden igen sin normale farve, og vorten vil se rød ud. I løbet af nogle få minutter og op til flere dage efter frysningen kan der dannes en vable, undertiden fyldt med blod. Dette er et helt normalt resultat af fryseprocessen og viser normalt, at behandlingen var en succes. Lad være med at punktere vablen. Beskyt den om nødvendigt med en steril forbinding eller desinficér den korrekt, hvis den er bristet.

Den behandlede vorte vil langsomt forsvinde efter 10 til 14 dage. Der kan dog gå længere tid, før huden er helet fuldstændigt.

Hvis der er tale om fodvorter under fodsålerne, kan det føles smertefuldt at gå på den. Sæt et rundt ligtorneplaster på området for at mindske smerten.

 • Undgå at pille i det behandlede område og prøv ikke på at trække vorten af
 • Hold det behandlede område rent og desinficér det om nødvendigt.
 • Barnet må gerne gå i bad eller tage brusebad umiddelbart efter behandlingen.

Brugsanvisning

VorteFri FREEZE skal altid bruges af en voksen ved behandling af vorter hos børn.

Følg blot disse simple trin:

Læs altid vejledningen omhyggeligt inden brug for at sikre en vellykket behandling.

 • Inden du bruger VorteFri FREEZE første gang:
  Drej én fuld omgang, indtil stjernen er tilbage i det tonede område. Det kan kræve lidt kræfter. Det gør ikke noget, hvis du kommer til at dreje stjernen forbi det tonede område. VorteFri FREEZE er nu aktiveret.


 • 1. Anbring VorteFri FREEZE på en plan, stabil overflade. Hold med et fast greb om VorteFri FREEZE med den ene hånd, så den ikke glider. Skub med den anden hånd flasken nedad med et tilstrækkeligt tryk i 2 hele sekunder. Tiden er afgørende for at opnå de bedste resultater.

 • 2. Fjern hætten. Du skal kunne se is-damp. Brug straks produktet! Gentag trin 1, hvis der ikke er nogen is-damp.

 • 3. Tryk spidsen af VorteFri FREEZE fast mod vorten. Tiden er afgørende for at opnå de bedste resultater. Brug et ur eller tæl højt langsomt.
  - 15 sekunder på hænder, fingre og arme
  - 40 sek. på fødder
  - Sæt hætten på igen


  FÆRDIG


VorteFri FREEZE kan anvendes 7-8 gange. Skal opbevares i køleskab efter brug. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen. Download den fuldstændige brugsanvisning her.

Dinitrogenoxid er en ikke-giftig, ikke-brændbar gas, men den vil gøre ilden værre i tilfælde af brand. VorteFri FREEZE har en sikkerhedsfunktion, der modvirker overtryk i applikatoren, hvis den bliver udsat for høj varme.

Opbevares altid utilgængeligt for børn. Kun til udvortes brug. Skal opbevares i køleskab efter bruge.

Børn og vorter

Børn får ofte vorter, hvorfor får mit barn vorter, og hvordan kan jeg vortebehandle mit barn?

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

Vortefri FREEZE

VorteFri FREEZE

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.