VorteFri PEN til behandling af børn under 4 år

VorteFri PEN er et effektivt vortemiddel, der kan bruges af hele familien, også børn. Kontakt altid din egen læge inden behandlingen af et barn under 4 år, da vorter nogle gange kan forveksles med andre almindelige virusinfektioner som f.eks. vandvorter (mollusker).

Børn bør altid behandles af en voksen, da opløsningen i VorteFri er ætsende og skal håndteres forsigtigt. Følg brugsanvisningen omhyggeligt og undgå at ramme den omkringlæggende hud med VorteFri. Når VorteFri PEN anvendes korrekt, vil behandlingen ikke være smertefuld for barnet. Du kan downloade den fuldstændige brugsanvisning her.

Vejledning til VorteFri

Små børn har blød, tynd hud. Derfor er det vigtigt at justere doseringen af VorteFri Pen til børn under 4 år ved kun et trykke spidsen af pennen mod vorten én gang og gentage behandlingen efter 2. eller 3. uge.

Følg blot disse simple trin:

Endwarts pen remove cap

1. Tag den børnesikrede hætte af.

Endwarts Pen Application on Finger

2. Tryk spidsen af pennen forsigtigt mod vorten i ét sekund og gentag i alt to gange.

3. Færdig.

4. Gentag behandlingen færre gange end hos voksne, som f.eks. hver 2. eller 3. uge, indtil vorten er helt forsvundet.

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri PEN virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri PEN udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.


Myresyren i VorteFri PEN trænger straks ind i huden, så hvis barnet er tilbøjeligt til at sutte på fingrene, hvor vorten sidder, kan hænderne vaskes efter behandlingen.

Skyl vorten med vand, hvis det brænder eller svier efter behandlingen. Vorten har allerede absorberet syren fra VorteFri PEN.

Vorter hos børn forsvinder normalt efter 2-3 behandlinger.

Opbevar altid pennen utilgængeligt for børn

Er VorteFri PEN tør?

Hemmeligheden ved VorteFri PEN er, at der kun skal en meget lille mængde af opløsningen til for at virke.
Spidsen af VorteFri PEN er konstrueret, så den er let fugtig, men aldrig våd. Tjek om pennen er fugtig ved at trykke spidsen af pennen mod et stykke papir før behandlingen. 

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri FREEZE excel

En hurtig hjemmebehandling. VorteFri FREEZE excel er en hurtig håndkøbsprodukt, der effektivt fjerner vorter på hænder, arme og fødder.

Vortefri pen

VorteFri PEN

Læs om
DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.