Vejledning til VorteFri PEN

Det unikke og brugervenlige design på VorteFri PEN gør behandlingen af vorter og fodvorter let og praktisk.

Følg blot disse simple trin:

Endwarts pen remove cap

1. Tag den børnesikrede hætte af

Endwarts Pen Application on Finger

2. Tryk spidsen af pennen forsigtigt mod vorten i ét sekund og gentag i alt to gange.

3. Færdig

4. Gentag behandlingen regelmæssigt én gang om ugen, indtil vorten er helt forsvundet.

5. Du skal ikke sætte et plaster på området efter behandlingen, da det kan forårsage ømhed eller hudskader.

6. Husk at opbevare pennen med spidsen nedad

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri PEN virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri PEN udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.


Hver pen indeholder en svamp, der er fyldt med nok VorteFri-væske til 30 påføringer. Svampen er fastgjort til spidsen og er designet til automatisk at dosere den rette mængde til vorten. Det ergonomiske, trekantformede greb gør det let at holde på pennen og sikrer en præcis påføring.

VorteFri PEN kan bruges af hele familien, men ved behandling af børn bør opløsningen altid påføres af en voksen. Læs mere om behandlingen af børn under 4 år.

Opbevar altid pennen utilgængeligt for børn.

Er VorteFri PEN tør?

Hemmeligheden ved VorteFri PEN er, at der kun skal en meget lille mængde af opløsningen til for at virke.
Spidsen af VorteFri PEN er konstrueret, så den er let fugtig, men aldrig våd. Tjek om pennen er fugtig ved at trykke spidsen af pennen mod et stykke papir før behandlingen. 

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri PEN

En effektiv vortebehandling med præcis påføring. VorteFri PEN er en effektiv vortebehandling, der kun tager nogle få sekunder at påføre, og som er velegnet til vorter, der kræver præcis påføring.

Vortefri pen

VorteFri PEN

Læs om

Behandling af fodvorter eller en gammel/hård vorte

Inden behandling af fodvorter (verrucas) eller vorter, der er gamle og/eller hårde, skal vorterne blødes op i varmt vand, indtil huden føles blød. Brug en pincet til at skrabe huden på toppen af vorten af. Ved fodvorter, der vokser indad med tyk hud over, skal den hårde hud fjernes forsigtigt. 

Download den fuldstændige brugsanvisning her.

BEMÆRK: Følg den angivne dosering og brugsanvisningen omhyggeligt, da opløsningen er ætsende.

Brug ikke VorteFri PEN til at fjerne ansigts- eller kønsvorter, vandvorter eller andre hudskader. Diabetikere bør kun bruge pennen på sund hud, der ikke er udsat for lidelser forårsaget af diabetes.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.