Vortebehandling med VorteFri PEN

Det er praktisk at behandle vorter og fodvorter med VorteFri PEN – påføringen tager kun et par sekunder én gang om ugen.

VorteFri PEN indeholder en kraftfuld myresyreopløsning i en praktisk beholder, der er specialdesignet til hjemmebrug. Den brugervenlige pen har et trekantformet greb, der sikrer en stabil anvendelse, samt en unik spids, der automatisk påfører den rigtige dosis på vorten. 

Myresyren absorberes i vorten med det samme, så du kan tage sokker på eller gå i bad umiddelbart efter behandlingen. Hvis VorteFri PEN bruges korrekt, efterlader den ingen ar og forårsager ikke infektioner.

Loading the player...

VorteFri PEN kan bruges på hænder, fødder, albuer og knæ

Dette billede viser, hvor på kroppen du kan bruge VorteFri PEN.

VorteFri PEN kan bruges til at behandle vorter på hænder, fødder, albuer og knæ. Myresyren udtørrer vorten fra rødderne, hvilket får kroppen til at afstøde den. Vorterne forsvinder normalt helt efter 4-5 behandlinger.

Du skal være opmærksom på, at myresyren i VorteFri PEN virker nedefra, og at du derfor ikke umiddelbart kan se forbedringer oppefra. VorteFri PEN udtørrer vortens rodnet, så vorten til sidst falder af.

Undgå at påføre opløsningen på huden omkring vorten, da myresyren er ætsende og kan skade sund hud. Det er især vigtigt ved behandling af vorter på tynd hud, f.eks. hos børn eller på overfladen af hånden.

VorteFri PEN kan anvendes til små børn

VorteFri PEN kan bruges af hele familien, også børn. Produktet er nemt at bruge og smertefrit, hvis det bruges korrekt. Opløsningen tørrer med det samme, og dit barn kan derfor tage sokker på, fortsætte med at lege eller endog gå i bad eller tage en svømmetur umiddelbart efter behandlingen. Selve behandlingen giver stort set ingen stress eller afbrydelser i hverdagen for dig eller dit barn.

Behandling af børn under 4 år

Efter aftale med din læge eller børnelæge kan VorteFri PEN også bruges til behandling af vorter hos børn under 4 år. I disse tilfælde er det vigtigt at reducere doseringen. Læs mere om behandlingen af børn under 4 år.

Er VorteFri PEN tør?

Hemmeligheden ved VorteFri PEN er, at der kun skal en meget lille mængde af opløsningen til for at virke.
Spidsen af VorteFri PEN er konstrueret, så den er let fugtig, men aldrig våd. Tjek om pennen er fugtig ved at trykke spidsen af pennen mod et stykke papir før behandlingen. 

Hvor kan jeg købe VorteFri?

VorteFri kan fås på dit lokale apotek eller købes online.

VorteFri PEN

En effektiv vortebehandling med præcis påføring. VorteFri PEN er en effektiv vortebehandling, der kun tager nogle få sekunder at påføre, og som er velegnet til vorter, der kræver præcis påføring.

Vortefri pen

VorteFri PEN

Behandling af diabetikere

Diabetikere bør kun bruge VorteFri PEN på vorter på sund hud (ubeskadiget og upåvirket af sukkersyge) og med ekstra forsigtighed. Kontakt altid din læge, hvis du oplever nogen former for problemer under behandlingen.

Mere om VorteFri PEN

Du behøver kun bruge VorteFri PEN én gang om ugen, indtil vorten forsvinder. Du kan behandle flere vorter på samme tid. Pennen indeholder nok syre til ca. 30 behandlinger. Intet virus kan overleve i syren, og derfor kan den samme pen bruges af flere familiemedlemmer, men hvis du har to eller flere vorter, der kræver behandling, er der ingen fordel ved at dele pennen med andre.

Opbevar VorteFri PEN med den børnesikrede hætte på og spidsen nedad for at undgå, at pennen udtørrer. Læs mere om vejledningen her.

Opbevar altid pennen utilgængeligt for børn.

Vorter smitter under behandling

Bemærk, at dine vorter stadig smitter, selvom du er i behandling med VorteFri PEN. Det anbefales derfor, at du bruger badesandaler, når du går i bad, og tager en sok på, når du er i svømmehallen. Du må ikke tildække vorterne med plaster.

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.