5 trin til lækre sommerfødder

Følg disse fem enkle råd, og få flotte fødder, der er klar til sol, strand og vand.

Det er snart sommer, og fødderne skal være i topform til sandaler, strandture og solskin. Der er flere ting, du selv kan gøre for at få sommerlækre fødder - her er eksempelvis fem gode råd, som vil hjælpe dig godt på vej.

Tag et fodbad

Læg ud med et velduftende fodbad. Det er afslappende og forfriskende – og perfekt, hvis du har ømme og ru fødder. Find en balje, og fyld den med varmt vand. Tilsæt 1 teskefuld olivenolie, 2 teskefulde groft salt og saften fra 2 økologiske citroner. Olien giver fugt til fødderne og saltet virker rensende – og sørger samtidig for, at huden ikke suger for meget vand, så du undgår udtørring af huden. Endelig har citronsaften en naturlig eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller.

Tag et fodbad

Brug scrub

Når du har haft dine fødder i det varme fodbad i 20 minutter, er huden blød og medgørlig – og det er blevet tid til en skøn hjemmelavet scrub med rørsukker og citron. Du skal putte ca. en kvart deciliter rørsukker og en kvart deciliter grovkornet salt i en skål. Dæk blandingen med olivenolie, tilsæt en smule citronsaft, og vend blandingen med hænderne – så er den klar til, at du kan gnide den ind i fødderne. Denne scrub fjerner de døde hudceller, blødgør den tørre hud og gør neglene pænere.

Fil med pimpsten

Pimpsten er en let og porøs bjergart dannet ved vulkanudbrud – og den er samtidig et fantastisk redskab til at gøre dine fødder bløde og glatte. Pimpsten har en ru overflade, der virker som en nænsom fil, som fjerner hård hud og eksfolierer huden. Inden du filer huden, skal du lægge pimpstenen i vand i ca. et minut, da det giver den bedste effekt. Gnid pimpstenen – med blide strøg – mod din hud i ca. 2-5 minutter for hver fod. Start under foden, og tag derefter de områder, hvor du har hård hud.

Læg neglelak

Nu er dine smukke fødder stort set på plads, men som prikken over i’et skal neglene have en kærlig behandling. Det er som udgangspunkt en god idé at opbevare dine neglelakker i køleskabet, da det gør dem lettere at påføre. Inden du lægger lakken, kan du forsigtigt skubbe dine neglebånd ind med en rosenpind. Det får dine negle til at se længere ud – og neglelakken til at holde længere. Stryg lakken fra neglebåndet og ned – start på midten af neglen, og bevæg dig ud mod siderne.

Fri for vorter

Har du vorte eller to, kan du hurtigt komme af med dem ved at anvende frysebehandling. VorteFri™ FREEZE er den koldeste frysebehandling på markedet. Den fryser vorten ved -80 grader og når dermed helt ned til det dybeste lag af vorten og dræber virusset fuldstændig, hvorefter kroppen afstøder vorten. Det betyder, at det er nok med én behandling for at komme vorten til livs. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men generne forsvinder hurtigt igen.

Hvordan ser vorter ud?

Symptomerne på vorter kan variere meget. Hvad er de mest almindelige tegn?

Vortebehandling

Der findes flere forskellige metoder til at fjerne vorter, hvad er de forskellige muligheder?

DEN VELKENDTE
VorteFri flaske

VorteFri FLASKE

Til hele familien

VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der effektivt udtørrer vorterne. Den unikke virkningsmåde er netop det, der får VorteFri til at skille sig ud i forhold til andre syrer på markedet.

DEN BRUGERVENLIGE
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Præcis påføring

Indeholder samme kraftfulde og effektive syre som VorteFri FLASKE. Produktet er udviklet og designet ud fra brugernes ønsker og behov. Et sikkert redskab, der er nemt at anvende.

DEN KOLDESTE
VorteFri FREEZE packshot

VorteFri FREEZE excel

Engangsbehandling

Er vores nyeste og koldeste opfindelse. Den første hjemmebehandling med en så kold gas, at den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset.